Personale

Ejer
Hardy Eskildsen

Daglig leder
Helle Højland Andersen

Personale
Betina
Mikkel
Sigurd
Freja

Ny daglig leder på Ulstrup Kro

Helle Højland Andersen er blev den 1. juni 2018 daglig leder på Ulstrup Kro, som ejes af Hardy Eskildsen fra Bjerringbro.

Hun kommer med nye ideer til ændringer og tiltag for kroen, der foruden en krostue rummer restaurant og festlokale samt fire dobbeltværelser og opholdsstue på 1. sal.

Krostuen har i dag har sine trofaste stamgæster, men der er et stort ønske er at få flere til at benytte den anden del af Kroen. Der skal nytænkes for at der kommer gang i restauranten og festlokalet.

– Folk ser det kun som en krostue og glemmer, at der faktisk er store mulighed for at holde en god fest. Der skal i nærmeste fremtid ændres på indgangsforholdene, så man ikke skal passere krostuen – hvor der ryges – for at komme ned i salen.

Der skal mere gang i køkkenet, der nu holder åbent hverdag fra klokken 10. Dette gør at turister, ikke mindst kanofolk mv, kan spise på kroen. Der tilbydes også frokostordning til skoler og virksomheder.

I øjeblikket består menukortet på Kroen af smørrebrød og dagens ret. Kroen får et nyt menukort, som anvendes i weekenden. Den nye daglige leder vil ændre en smule på maden, men det vil fortsat være “god, gammeldags mad”.

– Det bliver traditionelt – men med nytænkning. Vi skal lave mad, der passer hertil – og prisniveauet skal også passe, fastslår helle Højland Andersen, som også har planer om diskotek og faste fællesspisninger med buffet.

Fra den 4. august forsøger kroen sig med brunch den første søndag i hver måned for at se, om det kan trække folk til.

(+45) 86 46 45 77
ulstrupkro@ulstrupkro.dk