Dagens ret er tilgængelig til afhentning man, – onsdag kl. 16 – 19
Dagens ret er tilgængelig til afhentning tors, – søndag kl. 12 -13 og 16 – 19
Ved bestillinger af menuer, ring til Ulstrup Kro på 8646 4577
Dagens Ret Uge 2
11. januar – 17. januar
Mandag: Koteletter i fad m. ris
Tirsdag: Ostefarsruller svøbt i bacon m. ½ bagt kartoffel
Onsdag: Kylling på grønsagsbund
Torsdag: Fiskefilet m. kartofler, sovs, råkost og remoulade
Fredag: Hakkebøf m. kartofler, sovs og rødbedesalat. Pris 95
Lørdag: Grydestegt oksesteg med bønner, gulerødder, kartofler, sovs og surt. Pris 95
Søndag: Svinekam stegt som vildt m. kartofler, sovs og surt
(Svinekamsburger med sovs kan afhentes efter kl. 16)
Dagens Ret Uge 3
18. januar – 24. januar
Mandag: Karbonade m. stuvede grønærter
Tirsdag: Kylling i karry a la ristaffel.
Onsdag: Pasta i fad med baconsvøbte koteletter og bønner
Torsdag: Forlorenhare med kartofler, sovs og tyttebær
Fredag: Fyldt mørbrad m. kartofler og sovs samt blandet salat. Pris 95/105 kr.
Lørdag: Kalvesteg stegt som vildt med kartofler, sovs og waldorfsalat. Pris 95/105 kr.
Søndag: Flæskesteg m. kartofler, sovs og rødkål
(Flæskestegsburger med sovs kan afhentes efter kl. 14)
Dagens Ret Uge 4
25. januar – 31. januar
Mandag: Spaghetti Carbonara m. skinke
Tirsdag: Brændende Kærlighed med rødbedesalat
Onsdag: Frikadeller med løgsovs og kartofler samt surt.
Torsdag: Hel rødspætte m. kartofler og aspargessovs
Fredag: Mørbradbøf, m. små ristede kartofler og champignon sovs samt blandet salat. Pris 95/105 kr.
Lørdag: Schnitzel m. brasede kartofler, ærter, smørsovs. Pris 95/105 kr.
Søndag: Svinekam stegt som vildt m. kartofler, sovs og surt
(Svinekamsburger med sovs kan afhentes efter kl. 14)
Dagens Ret Uge 5
1. februar – 7. februar
Mandag: Lasagne m. salat
Tirsdag: Frikadeller med sprøde kartofler og salat
Onsdag: Hjerter i flødesovs m. mos
Torsdag: Wokret med grøntsager og ris.
Fredag: Hamburgerryg m. gemyse, kartofler og aspargessovs. Pris 95/105 kr.
Lørdag: Kalvefilet med ratatouille og frisk pasta samt flutes. Pris 95/105 kr.
Søndag: Flæskesteg m. kartofler, sovs og rødkål
(Flæskestegsburger med sovs kan afhentes efter kl. 14)
Dagens Ret Uge 6
8. februar – 14. februar
Mandag: Millionbøf med mos og rødbeder
Tirsdag: Skipperlabskovs
Onsdag: Kylling med bagt pesto pasta og salat.
Torsdag: Boller i karry m. ris
Fredag: Hakkebøffer i fad med krydret tomatflødesauce. Hertil blomkålssalat med æbler og mandler. Pris 95/105 kr.
Lørdag: Ossobuco med risotto og gremolata. Pris 95/105 kr.
Søndag: Svinekam stegt som vildt m. kartofler, sovs og surt
(Svinekamsburger med sovs kan afhentes efter kl. 14)
Dagens Ret Uge 7
15. februar – 21. februar
Mandag: Kødsovs med pasta
Tirsdag: Chili Con Carne m. ris
Onsdag: Skinke m. flødekartofler og kålsalat
Torsdag: Karbonader med stuvede ærter og gulerødder.
Fredag: Kroens hjemmelavede burger – kyllingebryst eller hakkebøf – samt pommes frites. Pris 95/105 kr.
Lørdag: Mørbradgryde med mos og rødbedesalat. Pris 95/105 kr.
Søndag: Flæskesteg m. kartofler, sovs og rødkål
(Flæskestegsburger med sovs kan afhentes efter kl. 14)
Dagens Ret Uge 8
22. februar – 28. februar
Mandag: Koteletter m. grøntsager, kartofler og sovs
Tirsdag: Svensk pølseret
Onsdag: Millionbøf m. mos
Torsdag: Farsbrød, kartofler og sovs
Fredag: Indbagt mørbrad med små ristede kartofler, champignonsauce og kålsalat. Pris 95/105 kr.
Lørdag: Kalvefilet med sauterede rodfrugter og fyldt bagekartoffel samt kryddersmør. Pris 95/105 kr.
Søndag: Svinekam stegt som vildt m. kartofler, sovs og surt
(Svinekamsburger med sovs kan afhentes efter kl. 14)