Menuer
Min 10 personer
Foretter | |
Tunmousse Salatbund, rejer, grøn asparges, dilddressing, flutes og smør. | kr. 65,- |
2 x tarteletter: Høns i asparges. | kr. 65,- |
Jordskokke suppe Kold dampet torsk, bacontern, æbletern | kr. 65,- |
Røget laks Rygeostecreme, radiser, rugbrødschips. | kr. 65,- |
Hovedretter | |
Oksemørbrad Svøbt i bacon med timian ristede kartofler, dampet små gulerødder, fyldt portobello og skysovs. | kr. 248,- |
Kalvefilet Med kartoffeltårn, 2x årstidens grøntsager og skysauce. | kr. 179,- |
Kalvesteg Segt som vildt med waldorfsalat, asier og tyttebær samt kartofler og vildtsovs. | kr. 179,- |
Gammeldags oksesteg Med dampet gulerødder, bønner og glaseret perleløg samt kartofler og sauce. | kr. 169,- |
Dessert | |
3 farvet hjemmelavet islagkage på kokosbund Vanilje, chokolade og hindbær. | kr. 60,- |
Nøddekurve Vanilje, chokolade og hindbær samt flødeskum. | kr. 60,- |
Citronfromage med biscuitbund. | kr. 60,- |
Chokoladebrownie med hindbærmousse. | kr. 60,- |
Natmad | |
Æggekage med bacon, tomater og purløg samt rugbrød | kr. 55,- |
Hotdogs med sennep, ketchup, remoulade, rå og ristede løg. | kr. 55,- |
Boller med pålægsbord Hamburgerryg, rullepølse, spegepølse, lun leverpostej og ost med tilbehør. | kr. 65,- |
Aspargessuppe med flutes. | kr. 55,- |